7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række internet forhandlere tilbyder efterhånden diverse forskellige fragtmuligheder. Den mest anvendte er nu om dage at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså ekstremt praktisk, samt mange gange endvidere den prisbilligste metode til levering.

Du burde ligeledes vælge at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er gennemsnitligt en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel super nem. Den mest betalelige form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det kræver at du bor i nærheden af e-forretningens arbejdslager.

Antal dages levering er jo ekstremt bestemmende når man mangler dine nye produkter med det samme, og i det øjemed er det naturligvis klogt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt ved det relevante produkt.

Adskillige e-forretninger reklamerer med 1 dags levering på en lang række varer, som alligevel forudsætter at bestillingen laves før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet afsted før logistikpersonalet har fri.

Nogle få shops på nettet byder på levering uden betaling, men ofte stiller det krav om at man handler for en konkret pris. Som alternativ skulle du gribe den prisbilligste leveringstype, hvilket i mange tilfælde – ligegyldigt om man befinder sig ved Esbjerg, Frederiksværk eller Ebeltoft – vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Bestil hjem til dig selv eller ud på dit arbejde

Det er jo efterhånden ekstremt simpelt for forbrugerne at finde information om priser på diverse internet webshops og altså har de fleste shops på nettet fundet det uundgåeligt at stampe udsalgspriserne på mange af deres produkter – til drenge og piger, og samtidig også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange frembyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det immervæk vise sig indbringende at udforske diverse online virksomheder efter tilbud forinden du handler, sådan at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil finansiere omkostningerne over en periode.

Før nogen shopper hos en webbutik burde man for at være sikker studere virksomhedens vilkår, det er dog i reglen en tidskrævende opgave.

Et alternativ kunne måske være at efterse om e-shoppen er støttet af e-mærket, siden det almindeligvis er en sikkerhed for at online forhandleren overholder de gældende danske regler, foruden at webbutikken en gang i mellem evalueres af specialister der har ekspertise inden for reglerne på området. Desuden tilbydes du anledning til support, når du forvoldes problemer med dit indkøb.

Udover dette foreslår vi at køber er hensynstagende til de mest basale vilkår der kan have indflydelse på handlen, som for eksempel hvilken byttepolitik e-firmaet tilsikrer. I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk gemmer ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte ordren, uanset om man er på udkig efter varer til en mand eller kvinde.

Ret smart for alle at vurdere prisniveauet

Trustpilot præsterer faktisk værdifulde løsninger til at gennemrode mange andre forbrugeres tanker og af den grund anbefaler vi, at du betragter online butikkens anmeldelser forud for at du placerer din ordre.

Facebook resulterer i ydermere fuldkommen udmærkede metoder til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ser vi mange online virksomheder som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en vurdering af købsoplevelsen, som lige så vel må anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.