7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af e-forretninger udlover i vore dage en hel del forskellige fragtformer. En yndling er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du selv kan afhente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ret så praktisk, samt oftest ligeledes den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du bør tillige foretrække at vælge at få sendt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig en gang i mellem en anelse mere bekostelig, men omvendt ultra nem. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette forudsætter at du lever nærved e-handlens adresse.

Antal dages levering kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge produkterne om kort tid, og i det øjemed er det komplet afgørende at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt på det pågældende produkt.

En del online varehuse byder på levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter, som alligevel er regnet ud fra at ordren placeres forinden et konkret tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varerne afsendt før lagerpersonalet har fri.

Nogle få online outlets præsterer levering uden betaling, men ofte kun såfremt der købes for et fastslået beløb. Alternativt burde man gribe den prisbilligste fragtform, som i de fleste tilfælde – hvad end man bor ved Taastrup, Nykøbing Falster eller Støvring – vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Tjek om internet shoppen er medlem af e-mærket

Det er jo ret så bekvemt for enhver at søge sig frem til priser i blandt diverse internet foretagender hos byggeriforalle.dk og følgelig har en lang række internet forhandlere været tvunget til at trykke priserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og ligeså til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange yde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt blive smart at undersøge en række online selskaber efter rabatkoder forinden du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at modtage den laveste pris.

Man skal lige meget hvad huske på, at i tilfælde af at en online butik forhandler deres varer til en udsalgspris der anses for uendeligt billig, er det tit være et faresignal om en snydagtig online virksomhed. Kortbetalinger er dog en del af en bestemmelse, der begunstiger folk overfor svindlende internet selskaber.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du ønsker at betale betalingen over tid.

Før folk køber på en webbutik behøver man på en vis måde læse shoppens vilkår, dog er det oftest ikke særlig sjovt.

En nemmere løsning kunne derfor være at undersøge om e-forretningen er e-mærket medlem, grundet at det burde være et fingerpeg om at e-forhandleren imødekommer de officielle regler, foruden at online shoppen regelmæssigt føres tilsyn med af specialister som forstår bestemmelserne på området. Derudover tilbydes du lejlighed til hjælpende service, ifald du får udfordringer som følge af din bestilling.

Flere og flere handler via e-firmaer

Trustpilot byder på nogle uafhængige chancer for at granske forskellige forhenværende forbrugeres oplevelser og af den grund rekommanderer vi, at du vurderer internet webshoppens vurderinger inden du placerer din ordre.

Facebook leverer ligeledes absolut gode løsninger til at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed. Her er der en række webshops som giver kunderne mulighed for at frembringe en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden bør udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Informationer vedrørende varer og online virksomheder værnes om fra tid til anden, men der gives ikke garantier imod ændringer der måtte være realiseret siden sidste opdatering af websitets informationer.