7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange forretninger på nettet udlover heldigvis flere fragtformer. En af de mest anvendte er nu om stunder pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragttypen er jo yderst uproblematisk, og endda også den mest betalelige type af levering.

Du kunne lige så vel overveje at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Denne er en gang i mellem en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig særdeles problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig tæt på netshoppens arbejdslager.

Fragtperioden kan være ualmindeligt essentiel ifald man har brug for produktet øjeblikkeligt, så herved er det komplet væsentligt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt ved den relevante vare.

En lang række e-firmaer i Danmark stiller udsigt til 1 dags levering på mange af butikkens varenumre, men husk at det forudsætter at bestillingen laves før et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne ordnet før logistikpersonalet tager hjem.

Visse e-handler i Danmark garanterer levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man aftager for en bestemt sum. Desuden burde man udvælge den mest betalelige form for levering, der i mange tilfælde – uden hensyn til om man bor nær Køge, Frederiksværk eller Brande – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De fleste forhandlere på nettet reklamerer med dag-til-dag fragt

Det er jo virkelig smertefrit for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse outlets på nettet hos t-sko.dk og altså har langt de fleste internet selskaber i Danmark været tvunget til at formindske priserne på produkterne – til juniorer, men også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange præstere portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være nyttigt at udforske forskellige internet webshops efter rabat inden du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at opnå den bedste pris.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere beløbet over tid.

Forinden nogen handler i en butik på nettet kan de i virkeligheden læse e-butikkens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant.

En nemmere løsning er at tjekke hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været et kendetegn for at online shoppen opretholder de opstillede regler, foruden at webbutikken løbende gennemses af jurister der har meget erfaring med de gældende vilkår. Derudover giver det dig mulighed for at få bistand, såfremt du møder problemer i forbindelse med din handel.

Undersøg hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem

Trustpilot forærer dig fuldkommen fremragende chancer for at iagttage mange øvrige brugeres omtaler og derfor slår vi et slag for, at du tjekker webbutikkens ratings forinden du køber.

Facebook frembringer tilsvarende visse værdifulde genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed. Derudover ses endda e-forretninger hvor du kan offentliggøre en kritik af deres køb, hvilket desuden må udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret af annoncer. Vi arbejder tæt sammen med en lang række online selskaber hvori vi markedsfører butikkernes varer, og tjener honorar under forudsætning af at en af vores brugere udfører et køb.

Orientering omkring produkter og online virksomheder ajourføres løbende, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for ændringer der muligvis er iværksat efter at vi sidst opdaterede websitets data.