7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En stor portion online forhandlere udlover i dag et stort udvalg af leveringsmåder. En af de mest benyttede er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer lige når det passer dig. Løsningen er jo vældig smart, samt mange gange endda den mest prisbevidste fragtløsning.

Du kan lige så vel planlægge at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig i regelen en anelse mere bekostelig, men samtidig særdeles gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men det beroer på at du er i kort afstand af e-handlens bopæl.

En masse online firmaer tilsiger 1 dags levering på en lang række af deres varer, som dog er påkrævet at bestillingen laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, så de kan nå at få produktet sendt afsted inden pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online webshops frembyder portofri fragt, men typisk er det under forudsætning af at der aftages for en bestemt sum. Desuden bør man udvælge den billigste leveringsform, som gerne – hvad end du befinder sig ved Horsens, Middelfart eller Hørning – vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En sikkerhed for at e-forretningen opfylder de opstillede regler

Det har vist sig at være ret så overkommeligt for enhver at sammenholde priser i blandt diverse e-forretninger på copenhagenartrun.dk og derfor har de fleste online virksomheder fundet det uundgåeligt at mindske udsalgspriserne på deres produkter – til babyer og børn, og ligeledes til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange garantere gratis levering.

Det kan trods alt vise sig lønnende at kontrollere nogle enkelte online webshops efter rabat forud for at du handler, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.

Du bør dog være årvågen med, at når en e-shop afsætter varer til salg for en udsalgspris der kan ses som helt fantastisk gunstig, så kan det ofte være et bevis på en svindel e-handler. Shopping med kort er trods alt indbefattet af et regulativ, hvilket skærmer en imod uærlige shops på nettet.

En påvisning af at internet shoppen respekterer de gældende danske regler

Inden folk handler på en internet butik kan de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens regler, dog er det gerne ikke videre interessant.

Et nemmere alternativ er at bemærke hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, som generelt er en antydning af at e-butikken følger de gældende danske regler, foruden at internet webshoppen regelmæssigt overværes af fagfolk som har megen viden om lovene på området. Desuden får du anledning til bistand, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med din ordre.

Herudover foreslår vi at man er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der kan have indflydelse på købet, som fx den byttepolitik e-forhandleren benytter. I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man altid opbevarer ens e-mail kvittering, så man altid kan bevidne sin ordre, uanset om man leder efter en vare til en herre eller dame.

Nogle online forhandlere frembyder fri fragt

Trustpilot indebærer uden sammenligning hæderlige genveje til at betragte ganske mange tidligere konsumenters oplevelser og herved kan det anbefales, at du eftergår e-shoppens omtaler inden du køber.

Facebook frembyder lignende uden sammenligning stabile genveje til at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en række shops på nettet hvor det er muligt at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes burde benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af reklamer. Vi har et fast samarbejde med mange netshops i form af at vi publicerer deres varer, og opnår godtgørelse såfremt en af vores besøgende udfører et indkøb.