7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af internet foretagender frembyder efterhånden en lang række forskellige leveringsmodeller. Den mest benyttede er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ekstremt simpel, samt ofte desuden den billigste form for fragt.

Du burde endvidere foretrække at få varerne sendt til din adresse eller til din arbejdsplads. Løsningen er gennemsnitligt en anelse mindre prisbillig, men endda vældig smertefri. Den prisbilligste leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du lever lige ved netbutikkens hjemsted.

Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ualmindeligt vital når man har behov for varen om et øjeblik, og herved er det tydeligvis klogt at du efterser den forventede leveringsdato for den relevante vare.

Adskillige internet forretninger lover levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, men som ikke desto mindre betinges af at handlen laves tidligere end et givent klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet inden logistikpersonalet tager hjem.

En forsikring om at online shoppen overholder de gældende danske regler

Det er i dag yderst bekvemt for alle og enhver at finde de laveste priser på tværs af online selskaber og herved har masser af internet outlets været nødt til at nedbringe priserne på en række af deres varer – til børn, og samtidig også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønnende at inspicere en række forretninger på nettet efter udsalg forud for at du køber, således at man er skudsikker på at antage den bedste pris.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at godtgøre omkostningerne i flere bidder.

Forinden nogen shopper på en e-handler kan de principielt overveje e-butikkens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt.

Et alternativ er at undersøge hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det ofte er en indikation om at internet virksomheden retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at forretningen løbende besøges af specialister som er meget fortrolige reglerne. Desuden giver det dig mulighed for en håndsrækning, såfremt du skulle få vanskeligheder som følge af din handel.

Indtil flere online selskaber sikrer gratis levering

Trustpilot frembyder visse passelige chancer for at se nøjere på adskillige tidligere køberes ratings og af den grund er det godt, at du studerer e-forretningens anmeldelser før du placerer din ordre.

Facebook resulterer i også fuldt ud fremragende chancer for at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Desuden møder vi endda online firmaer som gør det muligt at meddele en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør benyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi hjælper en lang række e-firmaer idet vi fremviser deres varer, og modtager betaling i tilfælde af at en af de besøgende på vores hjemmeside fuldfører et køb.

Orientering om produkter og e-firmaer understøttes rutinemæssigt, men vi kan ikke give garantier imod ændringer der kan være lavet efter seneste opdatering af vores data.