7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del firmaer på nettet yder nu om stunder et hav af forskellige muligheder for levering. Den mest almindelige er nu til dags pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragtløsningen er jo ultra fremkommelig, samt oftest ydermere den prisbilligste leveringsform.

Du kan derudover tænke over at få varerne bragt til din bopæl eller til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver tit et hak dyrere, men på den anden side usædvanlig enkel. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du har bopæl med kort afstand til online forhandlerens adresse.

En hel del online varehuse reklamerer med muligheden for dag-til-dag levering på en lang række af deres varer, hvilket er forudsat at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren afsendt forud for at de lageransatte drager hjemad.

Indtil flere butikker på nettet tilbyder levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kunne man foretrække den prisbilligste fragtmetode, hvilket ofte – ligegyldigt om man befinder sig nær Køge, Ringsted eller Lemvig – vil blive at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Stadig flere handler hos internet foretagender

Det er efterhånden usædvanlig fleksibelt for enhver at vurdere prisniveauet på forskellige webbutikker og på grund af dette har mange netbutikker ikke kunne slippe for at tvinge priserne på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og ligeså til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange tilbyde levering uden omkostninger.

Trods dette kan det alligevel være gavnligt at checke flere online firmaer efter udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at antage den mest betalelige pris.

Du skal dog ikke overse, at hvis en online forretning udlover bedst i test varer til en pris som anses for kolossalt beskeden, så burde det undertiden være et tegn på en falsk internet shop. Kortbetalinger er dog en del af en foranstaltning, som redder køberen overfor svindlende e-handler.

Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale beløbet over en periode.

Det er klogt at du gennemsøger e-forhandlerens ratings

Før nogen shopper hos en internet virksomhed burde de egentlig skimme dens betingelser, men det er bare ikke super interessant.

Et nemmere alternativ kunne måske være at granske hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en indikation om at online forretningen føjer gældende dansk lovgivning, samt at online shoppen løbende revideres af eksperter der har megen viden om retningslinjerne. Det giver dig mulighed for at få hjælp, såfremt du bliver udsat for besvær med dit indkøb. Her er et link til mere viden.

Nogle få online selskaber præsterer fragt uden betaling

Trustpilot fører til flere sikre chancer for at gennemrode en række øvrige køberes reflektioner og derfor er det en hjælp, at du besigtiger webbutikkens bedømmelser før du bestiller.

Facebook indebærer derudover nogle belejlige metoder til at få indtryk af online forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses nogle e-handler hvor man kan afgive en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Vejledning angående produkter og online webshops i Danmark opdateres fra tid til anden, men man kan ikke stille os ansvarlig for modifikationer der er realiseret siden nyligste opdatering af sidens oplysninger.