7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige online forretninger giver i vore dage et bredt udvalg af leveringsformer. En af de populære er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når du har lyst. Fragtmuligheden er altså virkelig nem, samt tit desuden den prisbilligste leveringsudgave.

Mange forretninger på nettet giver levering på næstkommende hverdag på en række varer, men husk at det stiller krav om at transaktionen realiseres før et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varen afsted forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Enkelte internet varehuse byder på gratis levering, men tit kun ifald du shopper for et fastslået beløb. Desuden kan man tage den billigste leveringstype, hvilket typisk – uden hensyn til om man befinder sig nær Helsingør, Holbæk eller Haslev – er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Få leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse

Det er i dag i høj grad fremkommeligt for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere e-forhandlere hos https://boligoasen.dk og på grund af dette har adskillige online outlets været nødt til at presse prisniveauet på produkterne – til juniorer, og samtidig også til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange love levering uden omkostninger.

Det kan dog alligevel vise sig profitabelt at checke diverse internet handler efter tilbud inden du handler, sådan at du er garanteret at få fat i den laveste pris.

Du skal alligevel være så påvagt, at såfremt en shop forhandler deres produkter til salg for en pris som kan ses som ufattelig gunstig, kunne det tit være en indikator for en falsk e-handler. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en retningslinje, der begunstiger køber imod bedrageriske e-shops.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at dække prisen over en længere periode.

Inden folk shopper i en shop kunne man uden tvivl se på virksomhedens betingelser, dog er det tit en tidskrævende opgave.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærket, hvilket længe har været et kendetegn for at e-shoppen opretholder de danske love, tillige med at e-shoppen af og til ses til af sagkyndige der forstår lovgivningen. Derudover giver det dig chance for support, ifald du bliver udsat for udfordringer som følge af din handel.

Udover dette rekommanderer vi at køber er vidende om de vigtigste reglementer der er gældende for transaktionen, eksempelvis hvilken bytteret netshoppen garanterer. I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man permanent gemmer ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne bevidne ordren, ligegyldigt om du søger et produkt til en dame eller herre.

Kigges til af fagfolk der er meget fortrolige reglerne

Trustpilot leverer nogle fine genveje til at besigtige forskellige øvrige konsumenters oplevelser og derved er det klogt, at du gransker e-butikkens omtaler inden du bestiller.

Facebook tilbyder dig for øvrigt nogenlunde fine løsninger til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Desuden ses nogle internet webshops hvor folk kan registrere en bedømmelse af deres køb, som tillige kan anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Websitet er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi hjælper en stribe internet forhandlere idet vi introducerer butikkernes tilbud, og tager honorar under forudsætning af at den besøgende vi sender videre gennemfører en ordre.

Fakta om tilbud og internet varehuse i Danmark ajourføres ofte, men vi kan ikke stilles ansvarlig for forandringer der potentielt er implementeret siden nyligste opdatering af sidens informationer.