7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet foretagender udlover på nuværende tidspunkt flere muligheder for fragt. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt simpel, og tit også den mest betalelige fragtløsning.

Du bør alternativt afveje for og imod at bestille produkterne til levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver somme tider en smule mere omkostningsfuld, men ligeledes særligt let gængelig. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som dog nødvendiggør at du bor nærved online butikkens arbejdslager.

Adskillige e-forhandlere reklamerer med 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, som påkræver at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få de nye varer sendt afsted inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Visse netbutikker lover fri fragt, men i mange tilfælde kun såfremt man indkøber for en konkret sum. Derudover burde du foretrække den mest betalelige leveringsversion, som i mange tilfælde – hvad end man opholder sig ved Silkeborg, Thisted eller Bramming – er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Ekstremt let gængeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser

Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for internetbrugere at sammenligne priser hos flere online forretninger og herved har masser af e-forhandlere ikke kunne lade være med at formindske priserne på en række af deres produkter – til babyer og børn, og samtidig også til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange yde gratis levering.

Derfor kan det alligevel vise sig tiden værd at efterse en række internet handler efter tilbud forinden du køber, så du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.

Man bør alligevel være opmærksom på, at såfremt en e-handler afsætter en vare for en pris der kan ses som umådelig favorabel, så kan det mange gange være en varsel om en bedragerisk e-forhandler. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af Indsigelsesordningen, der beskytter dig som kunde overfor svindlende online webshops.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil dække regningen senere.

Forinden folk handler hos en online forretning behøver de for at være på den sikre side betragte virksomhedens vilkår, dog er det mange gange et omfattende projekt.

Et andet alternativ er at granske hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en indikator for at netbutikken overholder de danske retningslinjer, tillige med at e-handlen lejlighedsvis efterses af sagkyndige som forstår vilkårene. Dette er desuden en god chance for støtte, ifald du oplever besvær ved din bestilling.

Yderligere tilråder vi at man er omhyggelig omkring de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på transaktionen, som for eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen lover. I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man permanent beholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bekræfte sin bestilling, ligegyldigt om du skal shoppe til en dame eller herre.

Den prisbilligste fragttype

Trustpilot tilbyder dig flere nyttige genveje til at efterse ganske mange forhenværende køberes tanker og herved er det klogt, at du analyserer internet selskabets bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook yder tillige super fornemme genveje til at få indtryk af internet selskabets troværdighed. I øvrigt ses mange online webshops som giver folk mulighed for at forfatte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Websitet er annoncefinansieret. Vi har et fast samarbejde med forskellige online varehuse hvor vi fremviser butikkernes varer, og modtager honorar under forudsætning af at en bruger fra vores website fuldfører en bestilling.

Vejledning vedrørende varer og firmaer på nettet opdateres fra tid til anden, men vi kan ikke give garantier imod korrektioner der er implementeret efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte oplysninger.