7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af e-firmaer yder nu til dags en lang række forskellige leveringsmodeller. En af de mest populære er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig super ukompliceret, samt ofte tilmed den mest betalelige leveringsform.

En række online varehuse udlover levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen realiseres inden et fast tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne på posthuset før pakkemedarbejderne får fri.

De ældre køber hos forretninger på nettet

Det er ualmindeligt ukompliceret for internetbrugere at sammenholde priser fra flere online butikker og derfor har langt de fleste e-shops ikke kunne slippe for at nedsætte udsalgspriserne på mange af deres varer – til piger og drenge, og yderligere også til voksne – enormt, og endda nogle gange sikre fragt uden omkostninger.

Det kan immervæk vise sig lønnende at sammenligne visse forretninger på nettet efter rabatkoder inden du gennemfører dit køb, så du er sikret at modtage den mest betalelige pris.

Man må dog være så påvagt, at hvis en internet shop tilbyder et produkt til en salgspris der kan ses som usædvanlig gunstig, kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en falsk webbutik. Kortbetalinger er dog indbefattet af et regelsæt, som assisterer dig overfor snydagtige e-forhandlere.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.

Trustpilot frembyder egentlig strålende muligheder

Før folk bestiller på en internet webshop bør man i virkeligheden betragte e-butikkens regler, dog er det i reglen ikke særlig morsomt.

Et nemt alternativ er at finde ud af om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er en sikkerhed for at online forhandleren respekterer de danske regler, samt at online butikken regelmæssigt besøges af fagmænd der behersker vilkårene. Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, når du udsættes for vanskeligheder som følge af din ordre. Direkte link.

Den prisbilligste fragtløsning

Trustpilot leverer tilpas værdifulde løsninger til at eksaminere adskillige nuværende brugeres betragtninger og derved er det at foretrække, at du gennemgår e-shoppens bedømmelser forud for at du placerer din ordre.

Facebook bringer dig tilsvarende en del fantastiske metoder til at få et kig ind i online butikkens troværdighed. Desuden møder vi mange forhandlere på nettet hvor folk kan meddele en kritik af deres køb, hvilket på samme måde kan anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med et hav af outlets på nettet i Danmark hvor vi præsenterer butikkernes produkter, og indhenter kommission om den person vi sender videre udfører et indkøb.

Orientering om varer og online forretninger vedligeholdes hele tiden, men vi tager ikke ansvar for justeringer der måtte være udarbejdet siden vi nyligst opdaterede sidens oplysninger.