7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste online shops giver nu om stunder en hel del forskellige løsninger til levering. En favorit er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot ordren den dag der passer dig. Metoden er nemlig vældig overkommelig, og mange gange tillige den mest letkøbte leveringsudgave.

Du bør ligeledes prøve at vælge at få udbragt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Metoden bliver mange gange et hak mere pebret, men også ret så simpel. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det stiller krav om at du opholder dig lige ved e-shoppens hjemsted.

Leveringstidspunktet er meget vigtig i tilfælde af at du absolut skal bruge produkterne med det samme, og med det formål er det aldeles meningsfuldt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved det vedkommende produkt.

En masse webshops lover levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter, men vær påpasselig da det er forudsat at ordren aflægges forinden et fastslået klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen pakket inden pakkepersonalet holder fyraften.

E-shopping udfordrer detailhandlen

Det er efterhånden yderst gnidningsløst for internetbrugere at søge information om priser hos diverse netshops og for det har utallige netbutikker set sig nødsaget til at sænke priserne på en række af deres produkter – til piger og drenge, og ligeså til voksne – betydeligt, og endda nogle gange love portofri fragt.

Men det kan alligevel vise sig udbytterigt at tjekke nogle online varehuse efter udsalg før du handler, således at du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at i tilfælde af at en internet shop tilbyder et produkt for en pris der anses for urealistisk attraktiv, er det mange gange være et faresignal om en fup webbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af et reglement, der redder kunden overfor bedrageriske internet handler.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at dække regningen over tid.

Forinden folk handler hos en forretning på nettet bør de for at være sikker sætte sig ind i virksomhedens betingelser, men det er bare ikke specielt ophidsende.

En nem løsning kan derfor være at efterse hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er en indikation om at e-butikken overholder de gældende danske regler, foruden at forretningen regelmæssigt tilses af fagfolk som har indsigt i vilkårene. Desuden tilbydes du mulighed for bistand, ifald du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din bestilling. Læs mere her.

Flere webbutikker annoncerer dag-til-dag fragt

Trustpilot byder på evigt ærlige genveje til at fortolke diverse eksisterende brugeres vurderinger og af den grund slår vi et slag for, at du eksaminerer online butikkens vurderinger forinden du handler.

Facebook præsterer lignende en række habile metoder til at få indblik i online butikkens popularitet. Herinde er der en række forretninger på nettet hvor folk kan meddele en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Hjemmesiden finansieres af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med masser af internet butikker og publicerer virksomhedernes produkter, og indhenter honorar såfremt den person vi sender videre udfører en bestilling.

Orientering omkring produkter og internet handler værnes om nu og da, men vi ønsker ikke at tage ansvar for rettelser der er blevet realiseret efter sidste opdatering af de viste informationer.