7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af e-shops udlover på nuværende tidspunkt diverse metoder til levering. En yndling er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo ret så nem, og oftest desuden den prisbilligste fragtform.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt relevant når vi mangler din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det utvivlsomt passende at man undersøger det forventede leveringstidspunkt for det aktuelle produkt.

En hel del e-firmaer i Danmark præsterer dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen anbringes før et fastslået klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer skippet afsted forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Nogle forhandlere på nettet tilbyder levering uden betaling, men i reglen forudsætter det at du aftager for en bestemt sum. Desuden skulle man overveje den mest letkøbte leveringsform, der oftest – om du bor ved Viborg, Sønderborg eller Aars – vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En påvisning af at internet virksomheden forstår de gældende danske regler

Det er i dag ret så enkelt for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra diverse internet outlets og altså har de fleste internet forhandlere fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på en række af deres varer – til drenge og piger, og endvidere også til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange byde på fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig profitabelt at eftergå nogle få internet outlets efter tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.

Man bør trods alt være så påvagt, at ifald en butik på nettet afhænder varer til en udsalgspris som kan ses som helt fantastisk favorabel, så kunne det undertiden være et tegn på en uægte e-butik. Bestillinger med kort er heldigvis omfattet af en retningslinje, som værner os imod bedrageriske internet forretninger.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du har til hensigt at afbetale prisen over et længere tidsrum.

Gennemses af specialister som kender vilkårene

Forinden nogen shopper på en forretning på nettet kan man ideelt set overveje netshoppens vilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt.

Et alternativ er at tjekke om internet forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en antydning af at internet webshoppen accepterer de danske love, tillige med at internet butikken rutinemæssigt undersøges af jurister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Derudover tilbydes du anledning til at blive hjulpet, når du udsættes for problemstillinger som følge af dit indkøb. Direkte link.

En stor portion butikker på nettet udlover dag-til-dag fragt

Trustpilot indebærer evigt hæderlige muligheder for at kontrollere mange forhenværende kunders iagttagelser og derved foreslåes det, at du læser internet webshoppens bedømmelser inden du lægger din bestilling.

Facebook præsterer ydermere ultra tiltalende muligheder for at få et kig ind i e-butikkens popularitet. Desuden er der nogle e-firmaer som tilbyder kunderne at publicere en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes må benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Websitet er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi samarbejder med en masse shops på nettet idet vi markedsfører virksomhedernes varer, og tjener kommission når den besøgende vi sender videre gennemfører en transaktion.

Orientering angående tilbud og internet outlets opretholdes hyppigt, men vi påtager os ikke ansvaret for rettelser der kan være realiseret siden sidste opdatering af hjemmesidens informationer.