7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række e-firmaer tilbyder i vore dage mange forskellige leveringstyper. En der er meget anvendt er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine produkter når der er mulighed for det. Løsningen er jo særligt hensigtsmæssig, og endda ydermere den mest betalelige leveringsmetode.

Du bør derudover overveje at vælge afsending til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver somme tider en tak mere bekostelig, men endda temmelig bekvem. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du befinder dig nærved online shoppens arbejdslager.

Temmelig mange online varehuse garanterer 1 dags levering på flere varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et fastsat klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt betjent før logistikmedarbejderne får fri.

En erklæring om at e-forhandleren opfylder de danske retningslinjer

Det har vist sig at være vældig enkelt for almindelige dødelige at sammenholde priser fra forskellige online shops og på grund af dette har utallige forretninger på nettet set sig nødsaget til at reducere salgsværdien på deres produkter – til børn, og desuden også til voksne – kolossalt, og endda nogle gange love fragt uden betaling.

Men det kan trods alt vise sig gunstigt at se nærmere på nogle enkelte webshops efter udsalg forud for at du placerer ordren, således at man er garanteret at få fat i den bedste pris.

Du må blot være obs på, at i tilfælde af at en internet webshop afhænder en vare for en udsalgspris der anses for enormt lav, kan det for det meste være en indikator for en uoprigtig e-butik. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af en anordning, hvilket redder dig som kunde imod snydagtige online forretninger.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage betalingen i flere bidder.

Forud for at nogen køber på en e-butik burde man utvivlsomt tage stilling til netbutikkens handelsvilkår, det er dog oftest et omfattende projekt.

Et andet alternativ kan derfor være at se hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, da det burde være et tegn på at e-forretningen accepterer de danske retningslinjer, og at netshoppen tit gennemses af fagfolk som behersker de gældende love. Desuden giver det dig genvej til support, når du møder problemer i processen med din handel. Find mere information ved at klikke her.

Foruden dette slår vi et slag for at køberen er sat ind i de væsentligste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet, eksempelvis hvilken returrettighed internet butikken lover. I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man permanent gemmer ens e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb, hvad end man er dame eller herre.

En indikation om at e-forhandleren opretholder dansk lovgivning

Trustpilot forærer dig temmelig tiltalende chancer for at se nøjere på en lang række øvrige brugeres synspunkter og af den grund er det fornuftigt, at du efterforsker online butikkens vurderinger forinden du lægger din bestilling.

Facebook resulterer i endvidere en del gode løsninger til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. Derudover møder vi en række internet varehuse hvor kunder kan notere en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes kan anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside er reklamefinansieret. Vi arbejder sammen med masser af online firmaer hvor vi formidler forretningernes varer, og modtager godtgørelse hvis en af de besøgende på vores hjemmeside udfører en ordre.

Fakta angående tilbud og online varehuse vedligeholdes hele tiden, men vi kan ikke give garantier imod forandringer der potentielt er realiseret siden vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.