7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-handler tildeler nu en lang række forskellige leveringsmetoder. En yndling er efterhånden udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo meget praktisk, og oftest ligeledes den mest betalelige metode til levering.

Du kan omvendt planlægge at få ordren sendt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Den bliver tit en kende mere bekostelig, men desuden særligt gnidningsløs. Den mest prisbevidste løsning er utvivlsomt at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af online firmaets tilholdssted.

En række outlets på nettet yder 1 hverdags levering på en række af deres varenumre, hvilket dog er regnet ud fra at ordren lægges forinden et konkret klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne klar før pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte online selskaber lover gratis levering, men i de fleste tilfælde afkræver det at du køber for en bestemt pris. Desuden skal man foretrække den billigste leveringsmåde, som oftest – uafhængig om man opholder sig tæt på København, Sønderborg eller Vejen – er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

Se nærmere på om internet virksomheden er støttet af e-mærket

Det er efterhånden meget hensigtsmæssigt for købere at sammenholde priser hos forskellige online shops og til gengæld har utallige internet varehuse været tvunget til at reducere salgsværdien på en række af deres varer – til juniorer, samt også til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange byde på portofri fragt.

Derfor kan det trods alt blive gunstigt at efterse visse online outlets efter rabatkoder inden du køber, så du er tryg ved at få fat i den laveste pris.

Man må imidlertid ikke glemme, at når en online butik afsætter produkter for en pris der er hamrende favorabel, så er det for det meste være et signal om en fup e-forretning. Kortkøb er på den anden side inkluderet i et lovbud, der sikrer folk imod fup shops på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at betale beløbet i flere bidder.

Forinden folk shopper på en online butik bør man de facto tyde deres forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende.

En nem løsning kan derfor være at se om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det bør være et sympol på at online shoppen forsvarer de danske love, tillige med at e-forretningen fra tid til anden gennemses af eksperter der har megen viden om lovene på området. Det giver dig mulighed for at blive hjulpet, såfremt du får udfordringer ved dit køb.

Yderligere stiller vi forslag om at køber er opmærksom på de primære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren anvender. Her er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, så man en anden gang kan bevidne sit køb, uden hensyn til om man er på gaveindkøb til en voksen eller et barn.

Kig om netshoppen er medlem af e-mærket

Trustpilot fremskaffer sådan set solide genveje til at beskue en stor gruppe eksisterende køberes evalueringer og på grund af dette anbefaler vi, at du kigger nærmere på e-handlens ratings før du placerer din ordre.

Facebook genererer ligeledes adskillige værdifulde genveje til at få indsigt i internet firmaets popularitet. Desuden ses mange webbutikker som tilbyder kunderne at aflevere en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel kan benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Denne hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med et hold af online forhandlere hvori vi annoncerer butikkernes produkter, og høster honorar i tilfælde af at en af de besøgende på vores website udfører en transaktion.

Anvisninger angående varer og internet webshops værnes om hele tiden, men vi tager ikke ansvar for justeringer der muligvis er udarbejdet efter at vi sidst opdaterede websitets informationer.