7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet outlets udlover i øjeblikket et bredt udvalg af leveringsløsninger. Førstevalget hos mange er nu til dags pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente varerne når der er mulighed for det. Fragttypen er altså særdeles smertefri, og desuden endda den prisbilligste fragtmetode.

Du kunne endvidere prøve at vælge at få leveret til din bolig eller til dit arbejde. Løsningen er i regelen et hak mere bekostelig, men endvidere ekstremt overkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du lever med kort afstand til internet forretningens tilholdssted.

Leveringstidspunktet er vældig væsentlig når vi har behov for ordren med det samme, og af den grund er det aldeles afgørende at vi checker tidshorisonten for levering på det pågældende produkt.

En hel del online virksomheder præsterer dag-til-dag fragt på masser af varer, men vær vagtsom da det er forudsat at handlen laves inden et konkret klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varerne afsted forinden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online forhandlere lover fragt uden gebyr, men typisk stiller det krav om at der shoppes for et præcist beløb. Alternativt skal du snuppe den mest betalelige leveringsmulighed, som tit – uden hensyn til om du opholder sig tæt på Horsens, Korsør eller Fredensborg – er at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

Find ud af hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem

Det er super smertefrit for almindelige dødelige at analysere priser fra diverse outlets på nettet og følgelig har de fleste e-firmaer set sig tvunget til at presse prisniveauet på specielt deres bedst i test produkter – til børn, lige så vel som til voksne – enormt, og endda nogle gange yde levering uden gebyr.

Derfor kan det alligevel være lønnende at undersøge en række butikker på nettet efter rabatkoder forinden du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.

Man skal lige meget hvad ikke overse, at i tilfælde af at en e-handler afhænder varer for en pris der virker kolossalt lav, så er det for det meste være et tegn på en snydagtig internet webshop. Kortkøb er imidlertid omfavnet af en ordning, som støtter en overfor falske internet handler.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at betale pengene over flere uger.

Før nogen handler på en shop på nettet kunne man ideelt set læse deres handelsbetingelser, men det er i reglen et tidskrævende arbejde.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere om e-handlen er medlem af e-mærket, grundet at det kan være en indikation om at internet shoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren nu og da ses til af fagmænd som har den nødvendige knowhow om reglerne. Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, hvis du skulle få besvær ved dit indkøb.

Udover dette tilrådes det at kunden er klar over de mest basale forhold der er gældende for handlen, fx hvilken bytteret online webshoppen anvender. Her er det tilmed relevant, at man stadig opbevarer sin kvittering, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sin shopping, uden hensyn til om du søger en vare til en herre eller dame.

Nogle enkelte webshops garanterer portofri fragt

Trustpilot giver dig ultra fordelagtige løsninger til at tyde en række tidligere konsumenters kritik og derved anbefaler vi, at du analyserer internet selskabets ratings forud for at du lægger din bestilling.

Facebook leverer desuden temmelig fordelagtige muligheder for at få kendskab til internet firmaets pålidelighed. Derudover ser vi mange internet butikker hvor du kan notere en evaluering af deres køb, som tillige kan anvendes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Denne side finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejder med en gruppe af internet forhandlere hvori vi publicerer firmaernes tilbud, og indkasserer godtgørelse i tilfælde af at den bruger vi sender videre laver en transaktion.

Informationer vedrørende varer og e-forretninger opdateres nu og da, men der tages ikke ansvar for ændringer der er lavet siden vi sidste gang opdaterede de viste informationer.