7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste e-butikker tildeler nu om stunder en lang række forskellige leveringsudgaver. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså yderst smertefri, samt desuden desuden den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du bør lige så vel planlægge at vælge afsending hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig for det meste en anelse dyrere, men omvendt ret bekvem. Den prisbilligste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens lager.

Fragttiden er virkelig vital om man har behov for produktet med det samme, og i det øjemed er det temmelig essentielt at man undersøger den estimerede leveringstid for den pågældende vare.

En masse webbutikker annoncerer levering på næstkommende hverdag på en række produkter, men husk at det er afhængig af at ordren gennemføres inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne på posthuset forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Flere internet webshops sikrer levering uden betaling, men typisk afkræver det at der købes for et fastsat beløb. Derudover kunne du snuppe den mindst kostelige leveringsløsning, som mange gange – uanset om du befinder sig i Viborg, Rønne eller Vojens – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

De fleste handler på internet webshops

Det er i dag rigtig ligetil for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige e-forhandlere på cyklingfyn.dk og på grund af dette har massevis af e-butikker set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på mange af deres produkter – til børn, og ligeledes også til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange yde fragt uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk være indbringende at sammenholde enkelte online varehuse efter rabat forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at skaffe sig den mest betalelige pris.

Du bør imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en internet handler reklamerer varer til salg for en pris som er besynderligt god, kan det tit være et bevis på en uoprigtig internet virksomhed. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af en vedtægt, hvilket støtter en imod falske outlets på nettet.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare betalingen over en længere periode.

Bemærk hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket

Forud for at nogen shopper på en online virksomhed kan de for at være på den sikre side få overblik over e-shoppens forretningsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig sjovt.

En anden løsning kunne måske være at se hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en påvisning af at internet virksomheden overholder de danske retningslinjer, udover at e-butikken tit tilses af fagfolk der forstår de gældende regulativer. Dette er en god genvej til hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din handel.

Udover dette slår vi et slag for at man er hensynstagende til de vigtigste betingelser i forbindelse med ordren, som for eksempel den ombytningspolitik netshoppen benytter. Her er det desuden essesentielt, at man permanent gemmer sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne påvise handlen, om man søger efter varer til en pige eller dreng.

Shopping via nettet stiger år for år

Trustpilot resulterer i helt gavnlige muligheder for at finde ud af ganske mange nuværende forbrugeres bedømmelser og derved tilrådes det, at du gennemsøger e-forretningens kritik før du bestiller.

Facebook præsterer endvidere evigt udmærkede chancer for at få en idé om online forretningens troværdighed. Derudover er der nogle internet butikker hvor man kan registrere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden bør anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Oplysninger om varer og online firmaer værnes om rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for justeringer der potentielt er udført efter at vi sidste gang opdaterede websitets informationer.