7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af netshops foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige fragtløsninger. En favorit iblandt mange er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså usædvanlig let, samt mange gange tillige den prisbilligste mulighed for fragt.

Du bør omvendt foretrække at få det leveret til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig somme tider en anelse mindre prisbillig, men ydermere temmelig hensigtsmæssig. Den mest betalelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det afhænger af at du har bopæl i kort afstand af e-forretningens lager.

En del firmaer på nettet giver løfte om 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, der dog stiller krav om at ordren gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt, så at de kan nå at få bestillingen ordnet forud for at medarbejderne drager hjemad.

Enkelte online forretninger frembyder fragt uden gebyr, men typisk er det påkrævet at du aftager for et fastslået beløb. Desuden kan man udse dig den prisbilligste slags levering, som gerne – uden hensyn til om du befinder sig tæt på København, Rønne eller Støvring – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Ret nemt for alle at søge information om priser

Det er vældig fremkommeligt for forbrugerne at sammenligne priser hos diverse internet foretagender og herved har utallige internet firmaer været nødt til at nedskære prisniveauet på deres varer – til juniorer, men ligeledes til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange byde på levering uden betaling.

Trods dette kan det trods alt vise sig lønnende at besigtige et par forskellige e-firmaer efter rabatkoder før du handler, således at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.

Du bør bare ikke glemme, at hvis en netbutik frembyder varer for en salgspris som kan ses som uforståeligt beskeden, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en uoprigtig internet shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, der værner folk imod svindlende online virksomheder.

Se hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt

Forinden nogen bestiller i en e-handler behøver de helt sikkert granske butikkens handelsaftale, men det er normalt ikke super spændende.

Et nemmere alternativ er at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, da det kan være et sympol på at e-shoppen understøtter de officielle danske regler, og at online forretningen en gang i mellem tilses af fagfolk der forstår de gældende regler. Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, når du får problemstillinger som følge af din ordre. Se mere på dette link.

Tilsvarende foreslår vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vedtægter der har betydning for købet, fx den returret internet virksomheden tilsikrer. I relation til det er det tillige vigtigt, at man stadig gemmer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan bevidne handlen, uafhængig om man leder efter et produkt til en herre eller dame.

Nethandel stiger år for år

Trustpilot præsterer ultra nyttige chancer for at granske en hel del aktuelle kunders omtaler og af den grund er det smart, at du ser nærmere på webbutikkens anmeldelser før du bestiller.

Facebook medfører lignende sådan set nyttige chancer for at få indsigt i online virksomhedens popularitet. Herinde ser vi en række online outlets hvor du kan udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel kan udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.