7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En stor portion internet forhandlere frembyder efterhånden en række forskellige fragtløsninger. En der er meget anvendt er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det er muligt at hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo temmelig enkel, og endda tillige den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kunne tillige planlægge at få produkterne leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden er mange gange en anelse mindre prisbillig, men til gengæld ret så let gængelig. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved online webshoppens arbejdslager.

Leveringstiden er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld hvis vi har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, så derfor er det utvivlsomt passende at man undersøger den forventede leveringstid for det vedkommende produkt.

De fleste online varehuse præsterer levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer, men det nødvendiggør at ordren indsendes før et besluttet klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få pakken ordnet inden pakkemedarbejderne får fri.

En række internet forhandlere yder portofri fragt, men for det meste gælder det kun hvis man bestiller for en konkret sum. Ellers skal du gribe den billigste leveringsmulighed, der ofte – uafhængig om man bor nær Holstebro, Svendborg eller Jyllinge – er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

En række online forhandlere byder på fragt uden betaling

Det er jo ualmindeligt overkommeligt for folk at sammenligne priser fra flere online varehuse og på grund af dette har en hel del e-butikker været presset til at at presse salgspriserne på varerne – til børn og babyer, og ligeledes til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange sikre fri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk være udbytterigt at efterprøve enkelte internet foretagender efter udsalg inden du handler, således at man er garanteret at skaffe sig den billigste pris.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du vil dække regningen over tid.

Før nogen bestiller på en webbutik burde man i virkeligheden skimme webshoppens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig interessant.

En anden løsning kunne måske være at finde ud af om internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket burde være en tryghed om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, udover at online forretningen undertiden kigges til af sagkyndige der er inde i de gældende bestemmelser. Dette er desuden din lejlighed til at få bistand, når du møder dilemmaer i processen med din bestilling.

Desuden rekommanderer vi at du er sat ind i de grundlæggende betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet, som eksempelvis den returneringsret e-firmaet benytter. I relation til det er det på samme måde relevant, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan bevidne bestillingen, om du er på udkig efter et produkt til en kvinde eller mand.

Trustpilot fremskaffer forholdsvis ønskværdige muligheder

Trustpilot giver dig immervæk fantastiske muligheder for at gennemgå en stor gruppe forhenværende køberes evalueringer og derved går vi ind for, at du tolker e-butikkens kritik inden du køber.

Facebook frembringer for øvrigt ret så habile chancer for at få kendskab til e-shoppens troværdighed. Derudover ser vi mange internet handler som tilbyder kunderne at ytre en omtale af ordreforløbet, som ydermere burde bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website finansieres af annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med en masse e-shops da vi publicerer firmaernes varer, og høster honorar ifald den bruger vi sender videre foretager en transaktion.