7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet shops frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige leveringsmåder. Det mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ultra overkommelig, samt oftest desuden den mest letkøbte mulighed for levering.

Temmelig mange online virksomheder byder på 1 dags levering på deres favorit varenumre, der dog påkræver at ordren indsendes inden et angivent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren sendt afsted inden lagermedarbejderne drager hjemad.

Flere internet forretninger præsterer fri fragt, men undertiden kun hvis der aftages for en bestemt pris. I øvrigt kan man beslutte sig for den mindst kostelige metode til levering, hvilket mange gange – om du er i Vejle, Sønderborg eller Hundested – er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Se nærmere på om e-handlen er medlem af e-mærket

Det er jo ret så nemt for os alle at lave prissammenligning på forskellige internet outlets og til tak har utallige online selskaber været nødt til at mindske udsalgspriserne på en række af deres produkter – til drenge og piger, men også til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange garantere portofri levering.

Dog kan det til hver en tid blive lukrativt at sammenholde nogle enkelte internet forretninger efter rabatkoder forinden du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre prisen i flere bidder.

Vurderes af jurister der kender vilkårene på området

Forud for at folk handler på en internet handler kunne man egentlig tage stilling til e-shoppens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke særlig interessant.

En anden mulighed kan være at efterse om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en indikation om at internet forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, udover at hjemmesiden nu og da revurderes af eksperter der har indsigt i bestemmelserne på området. Det er en rigtig god anledning til at få assistance, for så vidt du møder udfordringer i processen med din bestilling.

Dertil støtter vi at køber er opmærksom på de mest betydningsfulde regler i forbindelse med købet, som fx den returpolitik online firmaet benytter. I relation til det er det desuden essesentielt, at man stadig sikrer sin kvittering, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen, om du shopper til en herre eller dame.

Få leveret hjem til dig selv eller til dit arbejde

Trustpilot fremskaffer faktisk fortræffelige muligheder for at bese ret mange tidligere forbrugeres ratings og derved slår vi et slag for, at du eksaminerer netbutikkens omtaler før du handler.

Facebook tilbyder dig endvidere ultra troværdige muligheder for at få kendskab til e-firmaets troværdighed. Her ses faktisk online selskaber i Danmark som tilbyder folk at frembringe en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel kan tages i brug til at fornemme kundetilfredsheden.