7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del online outlets tilbyder til alt held et stort udvalg af leveringsmodeller. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når der er tid til det. Muligheden er altså yderst hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsmanér.

De fleste online butikker garanterer dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre, der dog antager at bestillingen fuldbyrdes inden et fastslået tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren distribueret inden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle e-shops i Danmark sikrer fragtfri levering, men i reglen er det påkrævet at man indkøber for et præcist beløb. Derudover bør man udvælge den prisbilligste leveringsmanér, der mange gange – ligegyldigt om du befinder sig nær Aarhus, Skive eller Vejen – er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

Gennemses af eksperter der har indsigt i de gældende regulativer

Det er efterhånden særligt let gængeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på forskellige netshops og derfor har adskillige webshops ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på en række af deres produkter – til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange tilbyde fragt uden betaling.

Det kan immervæk vise sig lønnende at kontrollere nogle forskellige netbutikker efter rabatkoder forud for at du gennemfører dit køb, så man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.

Du bør bare huske på, at i tilfælde af at en webshop annoncerer deres varer til salg for en pris der anses for uendeligt favorabel, så bør det undertiden være en indikator for en svindel internet shop. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af en regel, som dækker en imod uoprigtige e-butikker.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at finansiere betalingen af flere omgange.

Et signal om at internet butikken opfylder de officielle danske regler

Forinden folk shopper på en e-forretning bør man egentlig skimme virksomhedens betingelser, dog er det i reglen ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kunne måske være at undersøge om online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det er en indikator for at e-handlen efterfølger dansk lovgivning, foruden at e-forretningen lejlighedsvis revurderes af jurister der er inde i de gældende love. Desuden giver det dig anledning til opbakning, såfremt du forvoldes problemer i processen med din ordre. Hjemmeside.

Endvidere er det anbefalelsesværdigt at du er påpasselig med de mest relevante betingelser der kan have indvirkning på bestillingen, f.eks. hvilken returpolitik online shoppen har. I den relation er det på samme måde vigtigt, at man permanent beholder ens faktura, så man en anden gang kan bevise sin ordre, ligegyldigt om man skal købe gave til en dreng eller pige.

Få leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads

Trustpilot fører til ret så gunstige chancer for at vurdere flere eksisterende kunders betragtninger og derved slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet forretningens anmeldelser forud for at du bestiller.

Facebook frembyder tilsvarende immervæk udmærkede chancer for at få indtryk af online butikkens kundefokus. Derudover ser vi nogle internet webshops som gør det muligt at give en bedømmelse af deres køb, hvilket desuden må bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Hjemmesiden finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med forskellige internet selskaber da vi fremviser deres produkter, og tager imod honorar forudsat de besøgende vi sender videre fuldfører en handel.

Anvisninger om produkter og webshops understøttes løbende, men man kan ikke stille os ansvarlig for reguleringer der er realiseret siden sidste opdatering af hjemmesidens oplysninger.