7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet varehuse yder i øjeblikket mange forskellige fragtmetoder. En af de mest benyttede er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig rigtig problemfri, og mange gange desuden den mindst kostelige slags levering.

Leveringshastigheden kan vise sig at være særdeles afgørende hvis man mangler produktet omgående, og derfor er det faktisk klogt at du efterser tidshorisonten for levering ved det pågældende produkt.

En del e-handler frembyder 1 dags levering på en hel del varenumre, der dog nødvendiggør at du bestiller tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer fikset forud for at personalet holder fyraften.

Enkelte internet forretninger præsterer levering uden betaling, men for det meste stiller det krav om at der erhverves for et bestemt beløb. Som alternativ skal man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmåde, som typisk – uden hensyn til om du bor i Aarhus, Grenaa eller Struer – er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

Alverdens fragtmuligheder

Det er i høj grad smertefrit for internetbrugere at lave prissammenligning fra flere e-handler og på grund af dette har flertallet af butikker på nettet set sig nødsaget til at nedskære salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange love levering uden betaling.

Dog kan det alligevel blive fordelagtigt at efterse nogle forskellige online selskaber efter udsalg forinden du køber, så man ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.

Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Alternativt bør du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene over en periode.

Forinden folk køber hos en netshop behøver de utvivlsomt tyde butikkens regler, dog er det ofte ikke videre spændende.

Et andet alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det er et sympol på at e-forretningen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, og at internet selskabet rutinemæssigt føres tilsyn med af fagmænd som er inde i lovene på området. Derudover tilbydes du genvej til bistand, når du oplever udfordringer som følge af dit indkøb.

Ligeså tilrådes det at man er vaks omkring de grundlæggende reglementer der influerer på ordren, for eksempel den byttepolitik internet webshoppen tilbyder. Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man altid sikrer sin ordrekvittering, så man når som helst kan påvise sit køb, hvad end man er på gaveindkøb til en pige eller dreng.

Se nærmere på om internet selskabet er godkendt af e-mærket

Trustpilot indebærer ganske hæderlige muligheder for at iagttage adskillige aktuelle brugeres opfattelser og på grund af dette går vi ind for, at du verificerer e-forhandlerens omtaler før du bestiller.

Facebook tilbyder dig tillige fuldstændig fornemme genveje til at få kendskab til e-butikkens popularitet. Desuden er der en del internet virksomheder hvor du kan forfatte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har samarbejder med en samling af internet varehuse og fremviser virksomhedernes tilbud, og indtjener kommission såfremt en af vores besøgende realiserer et indkøb.

Oplysninger angående tilbud og e-handler opdateres fra tid til anden, men der tages forbehold for justeringer der er realiseret siden nyligste opdatering af vores data.