7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række webbutikker i Danmark tildeler til alt held diverse metoder til levering. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo i høj grad praktisk, og typisk desuden den mest letkøbte leveringsmanér.

Leveringstiden er ualmindeligt vital når du behøver produkterne inden for få dage, så med det formål er det relativt afgørende at vi studerer den forventede leveringsdato ved den relevante vare.

En række internet webshops tilbyder levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, som imidlertid betinges af at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne på posthuset forud for at de lageransatte holder fyraften.

En række firmaer på nettet garanterer fragtfri levering, men oftest påkræves det at du shopper for et fastslået beløb. I øvrigt kunne man snuppe den prisbilligste fragtform, som gerne – uafhængig om man befinder sig tæt på Odense, Nørresundby eller Vejen – vil blive at få dem til at levere ordren til et udleveringssted.

Mange forskellige fragtmetoder

Det er efterhånden ekstremt nemt for enhver at søge information om priser på forskellige netbutikker hos www.byggekatalog.dk og følgelig har massevis af online webshops ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på deres varer – til drenge og piger, men også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde gratis fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive lønnende at udforske et par butikker på nettet efter rabatkoder forinden du bestiller, så du er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.

Man skal dog være obs på, at hvis en e-handler reklamerer varer til salg for en pris der kan ses som usædvanlig tiltalende, så er det for det meste være en indikation på en falsk online forretning. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af en regel, der beskytter køberen imod falske online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage beløbet senere.

Forinden folk køber i en butik kan man principielt overveje forhandlerens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig morsomt.

Et andet alternativ er at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, fordi det typisk er en tryghed om at e-butikken retter sig efter de danske retningslinjer, udover at netbutikken regelmæssigt kigges til af eksperter som har indsigt i de gældende love. Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, for så vidt du oplever dilemmaer i forbindelse med dit køb.

En angivelse af at e-forhandleren understøtter de gældende danske regler

Trustpilot yder nogenlunde gunstige genveje til at tolke mange aktuelle brugeres omtaler og herved rekommanderer vi, at du eftersøger netshoppens omtaler før du færdiggør din shopping.

Facebook frembringer for øvrigt sådan set ønskværdige løsninger til at få en idé om internet selskabets troværdighed. Desuden møder vi en del forhandlere på nettet hvor det er muligt at formulere en evaluering af deres køb, hvilket ydermere må udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside er finansieret af annoncer. Vi arbejder tæt sammen med et hold af outlets på nettet i Danmark hvori vi annoncerer deres produkter, og indkasserer provision i tilfælde af at en bruger fra vores hjemmeside gennemfører en bestilling.

Anvisninger om tilbud og online selskaber opdateres hyppigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for rettelser der potentielt er udarbejdet efter at vi senest opdaterede de viste informationer.

Gode råd til byggeprojekter

1) Der præsenterer sig stort set altid uforudsete problemstillinger når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at der er afsat nok plads i tidsplanen, så man er selvsikker på at have tid nok til det.

2) Forinden du starter dit byggeprojekt må det være ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.

3) Du vil aldrig fattes udstyr. Tit kan det vise sig afgørende at du har det ved hånden inden du iværksætter byggeprojektet. Desuden er det afgørende at medregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.

4) Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive fornuftigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og så tjekke prisen på hver enkelt.

5) Du bør ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko som beskyttelse mod hændelige ulykker. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, især hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.

6) Der findes alle mulige former for artikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube giver betydelige mængder nyttig info, ikke mindst forudsat at man bruger den engelske version.

7) Planlægning er nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, og en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af agendaen.

8) Ved opgaver udenfor kan vejret få en stor rolle. På grund af dette kan du hyppigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.

9) Måske det viser sig meningsgivende at have de presserende byggematerialer klar forud for at du går til værks med din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en enkel note som samler hver eneste ting du får brug for, og derefter granske oversigten, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.

10) I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.

11) Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, specielt ift. vigtige byggeprocesser. Store byggerier bør udføres af mere end en person. Ydermere vil det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.

12) Du bør vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Når du vil benytte hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at få en pris fra diverse håndværkere.