7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række butikker på nettet tilbyder i vore dage en række forskellige leveringsmodeller. En der er meget populær er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente pakken lige når det passer dig. Løsningen er nemlig ualmindeligt ukompliceret, samt desuden endvidere den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge at få leveret til din adresse eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver typisk en anelse mere pebret, men derudover ultra bekvem. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du bor nærved internet forretningens tilholdssted.

Fragttiden er jo ekstremt essentiel i tilfælde af at vi skal bruge ordren om kort tid, og af den grund er det relativt fornuftigt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet på det relevante produkt.

En række internet firmaer tilsiger levering på næstkommende hverdag på en lang række varer, som imidlertid regnes ud fra at ordren køres igennem før et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne ud af døren forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Tjek om internet forhandleren er støttet af e-mærket

Det er særdeles simpelt for almindelige dødelige at prissammenligne på forskellige online webshops og herved har mange butikker på nettet fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på specielt deres bedst i test produkter – til børn og babyer, men også til mænd og kvinder – betragteligt, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Derfor kan det trods alt være profitabelt at se nærmere på nogle enkelte online firmaer efter tilbud forinden du handler, så man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at klare pengene i flere bidder.

Det er smart at du læser e-handlens bedømmelser

Forud for at folk handler i en online butik behøver man i reglen tyde e-butikkens betingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde.

Et nemt alternativ kan derfor være at undersøge om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, som typisk er et fingerpeg om at online shoppen anerkender de danske love, udover at webbutikken en gang i mellem revurderes af fagmænd som har nøje kendskab til lovene på området. Desuden giver det dig mulighed for bistand, for så vidt du får dilemmaer ved din shopping.

Ligeledes slår vi et slag for at køberen er påpasselig med de elementære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet, som for eksempel den returrettighed internet selskabet benytter. Derfor er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne dokumentere ordren, hvad end du søger efter varer til en kvinde eller mand.

Kontrolleres af sagkyndige som har indsigt i reglerne

Trustpilot yder evigt passende chancer for at kigge nærmere på ganske mange forhenværende køberes bedømmelser og derfor er det prisværdigt, at du eksaminerer internet firmaets ratings forinden du køber.

Facebook præsterer lige så vel fuldt ud gode løsninger til at få kendskab til internet forretningens troværdighed. Derudover ses en række firmaer på nettet som tilbyder folk at ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også må drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Hjemmesiden finansieres af reklamer. Vi har faste samarbejder med en gruppe butikker på nettet hvori vi annoncerer virksomhedernes varer, og tager imod provision når vores brugere gennemfører et indkøb.

Vejledning angående varer og internet foretagender værnes om løbende, men det er umuligt for os at give garantier imod korrektioner der er udført efter sidste opdatering af sidens oplysninger.