7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del online butikker giver nu til dags et stort udvalg af leveringsløsninger. En af de mest moderne er p.t. afhentningssteder, så du nemt selv kan hente ordren når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig ret så fleksibel, og endda desuden den mest betalelige metode til levering.

Du bør omvendt beslutte dig for at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver jævnligt en smule mindre prisbillig, men ligeledes usædvanlig smertefri. Den billigste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den løsning kræver at du lever nær e-forhandlerens bopæl.

Størstedelen af internet firmaer frembyder levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres produkter, men glem ikke at det forudsætter at ordren lægges forinden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne på posthuset forinden medarbejderne har fri.

Ses til af specialister der har meget erfaring med de gældende bestemmelser

Det er ekstremt simpelt for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse outlets på nettet og herved har utallige firmaer på nettet set sig tvunget til at nedbringe salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til drenge og piger, og tillige også til damer og herrer – markant, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk blive profitabelt at besigtige forskellige internet handler efter rabat inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris.

Du bør alligevel være så påvagt, at hvis en internet webshop forhandler varer for en udsalgspris der er besynderligt billig, bør det for det meste være en indikator for en uoprigtig e-shop. Kortbestillinger er på den anden side indbefattet af et regulativ, hvilket værner kunden imod uoprigtige outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du agter at klare regningen senere.

En garanti for at webbutikken forstår de opstillede regler

Før folk bestiller hos en internet handler burde man ideelt set tage stilling til deres forretningsvilkår, dog er det typisk ikke særlig sjovt.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, eftersom det bør være et fingerpeg om at internet virksomheden accepterer de opstillede regler, foruden at hjemmesiden regelmæssigt gennemses af fagfolk som behersker reglementet på området. Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, hvis du oplever besvær som følge af din bestilling.

Derudover rekommanderer vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der kan influere på handlen, for eksempel den returrettighed online webshoppen garanterer. Her er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan vidne om sin bestilling, hvad end du søger produkter til en dreng eller pige.

Ekstremt bekvemt for alle at sammenligne priser

Trustpilot resulterer i en række passende løsninger til at sondere en stor portion tidligere brugeres omtaler og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du beser e-firmaets vurderinger inden du køber.

Facebook fører til også rigtig hæderlige muligheder for at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed. Desuden ser vi en del shops på nettet som gør det muligt at ytre en vurdering af købsoplevelsen, som tilmed må tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Dette website finansieres af annoncer. Vi samarbejder med et hav af online shops i Danmark da vi præsenterer firmaernes tilbud, og tjener kommission i tilfælde af at den besøgende vi sender videre udfører en bestilling.