7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del e-firmaer udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af fragtløsninger. En af favoritterne er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo virkelig uproblematisk, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.

Leveringstidspunktet er naturligvis ret så bestemmende når vi har brug for dine nye varer om et øjeblik, og med det formål er det aldeles vigtigt at du undersøger tidshorisonten for levering for det relevante produkt.

En hel del online butikker yder muligheden for dag-til-dag levering på de fleste varenumre, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen laves forinden et konkret klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få ordren klar inden personalet har fyraften.

Den mest letkøbte form for fragt

Det er jo vældig ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne priser på forskellige online forretninger på Blaagaardsem og for det har utallige e-shops været presset til at at reducere prisniveauet på deres produkter – til drenge og piger, og ligeså til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at besigtige flere internet foretagender efter rabatkoder forinden du shopper, så du er på den sikre side med at få den laveste pris.

Du skal blot ikke glemme, at såfremt en online butik forhandler deres varer til salg for en salgspris der anses for uendeligt tiltalende, kan det for det meste være et tegn på en uægte internet shop. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under en vedtægt, hvilket begunstiger køberen overfor uægte e-forhandlere.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du agter at klare prisen over et længere tidsrum.

Kig hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket

Inden nogen handler på en netbutik burde de i reglen bese webshoppens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig morsomt.

En nemmere løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det kan være en erklæring om at internet forretningen respekterer de danske retningslinjer, og at internet shoppen løbende besøges af sagkyndige som forstår retningslinjerne. Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, ifald du udsættes for vanskeligheder med din shopping.

Tjek hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket

Trustpilot medfører tilpas anstændige muligheder for at evaluere ganske mange øvrige konsumenters meninger og på grund af dette er det en hjælp, at du tolker online shoppens ratings før du handler.

Facebook leverer derudover altid relevante løsninger til at få indblik i internet webshoppens popularitet. Desuden er der en række online forhandlere hvor kunder kan skrive en kritik af købsoplevelsen, hvilket ydermere kan bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Vores side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har faste samarbejder med nogle forskellige internet forretninger hvori vi publicerer firmaernes tilbud, og opnår provision ifald den besøgende vi sender videre gennemfører et køb.

Oplysninger vedrørende produkter og internet foretagender opdateres rutinemæssigt, men det er ikke muligt for os at give garantier imod rettelser der er blevet lavet efter seneste opdatering af de viste data.