7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange internet forretninger yder nu om stunder mange forskellige leveringsmetoder. En favorit er nu til dags udleveringssteder, som gør det muligt at hente din bestilling når der er mulighed for det. Denne er jo meget praktisk, og ofte tilmed den mest prisbevidste fragttype.

Du kan omvendt afveje for og imod at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen bliver i regelen en tak mindre prisbillig, men ligeledes meget enkel. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket står og falder med at du befinder dig i nærheden af netshoppens arbejdslager.

Leveringshastigheden kan være særdeles afgørende forudsat vi behøver pakken om kort tid, og af den grund er det relativt vigtigt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato for det aktuelle produkt.

En stor portion e-shops giver levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, hvilket er påkrævet at bestillingen anbringes før et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret forud for at personalet har fri.

Nogle enkelte firmaer på nettet byder på fragt uden betaling, men for det meste er det forudsat at man indkøber for et præcist beløb. I øvrigt skal man snuppe den billigste fragtløsning, hvilket mange gange – om man befinder sig nær Roskilde, Kalundborg eller Vejen – er at få bragt din ordre til et udleveringssted.

Kontrolleres af fagmænd der kender til reglerne

Det er efterhånden temmelig nemt for enhver at lave prissammenligning i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark og for det har masser af e-shops fundet det nødvendigt at nedskære udsalgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og ligeså til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange sikre levering uden gebyr.

Men det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at analysere flere internet foretagender efter udsalg forud for at du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at modtage den laveste pris.

Du skal blot være klar over, at når en e-forhandler udlover bedst i test varer for en salgspris der er ufattelig gunstig, burde det tit være et fingerpeg om en uærlig internet webshop. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af en bestemmelse, hvilket garanterer en overfor svindlende internet shops.

Forinden nogen handler på en e-butik kan de for at være sikker betragte webshoppens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke super spændende.

En anden mulighed kunne være at se hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være en forsikring om at internet butikken opretholder de officielle regler, samt at hjemmesiden rutinemæssigt besigtiges af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Dette er desuden din anledning til hjælpende service, når du møder dilemmaer med dit indkøb. Her finder du mere om emnet.

Desuden anbefales det at man er opmærksom på de mest betydningsfulde betingelser der er gældende for bestillingen, fx den returret e-handlen tilsikrer. På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan dokumentere bestillingen, uafhængig om du søger et produkt til en herre eller dame.

Antal dages levering kan vise sig at være usædvanlig aktuel

Trustpilot medfører egentlig gunstige chancer for at gennemrode adskillige tidligere konsumenters erfaringer og herved er det prisværdigt, at du vurderer e-butikkens anmeldelser forud for at du køber.

Facebook bringer dig tilsvarende relativt fordelagtige metoder til at få en idé om e-forretningens popularitet. Her er der mange online outlets hvor det er muligt at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, som tillige må drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden er annoncefinansieret. Vi har samarbejder med massevis af webshops hvor vi introducerer deres varer, og modtager godtgørelse forudsat de besøgende vi sender videre fuldfører en handel.

Anvisninger om produkter og online firmaer understøttes tit, men vi ønsker ikke at tage ansvar for korrektioner der er implementeret efter at vi sidste gang opdaterede websitets informationer.