7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere e-shops foreslår nu til dags mange forskellige fragtmuligheder. En af de mest almindelige er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye produkter når du har lyst. Metoden er altså meget problemfri, samt ofte derudover den mest prisbevidste slags levering.

Du bør tillige udse dig at få pakken sendt hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtløsningen er jævnligt en smule mere pebret, men ydermere ualmindeligt bekvem. Den mest letkøbte leveringsmåde er dog selv at hente pakken, men den løsning nødvendiggør at du bor nærved online webshoppens adresse.

Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt aktuel hvis du har brug for pakken fluks, og af den grund er det ganske fornuftigt at man besigtiger den forventede leveringsdato ved det respektive produkt.

En hel del internet forretninger lover dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen gennemføres forinden et fast klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet ordnet forud for at de logistikansatte tager hjem.

Visse e-shops i Danmark yder levering uden betaling, men oftest kun såfremt man shopper for et fastsat beløb. Alternativt burde man vælge den mest betalelige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde – uden hensyn til om man er ved Taastrup, Skanderborg eller Brande – vil blive at få bragt varerne til et udleveringssted.

Overvåges af jurister som har indsigt i reglerne

Det er jo efterhånden ekstremt smart for folk at søge information om priser hos diverse internet varehuse og af den grund har flertallet af internet selskaber i Danmark været presset til at at presse salgspriserne på en række af deres varer – til drenge og piger, og yderligere også til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange yde portofri levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at efterse flere e-forhandlere efter udsalg forinden du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at modtage den bedste pris.

Man bør dog være årvågen med, at såfremt en e-shop udlover et produkt til salg for en pris som er ubegribelig overkommelig, bør det undertiden være et tegn på en uærlig online virksomhed. Shopping med kort er dog inkluderet i en vedtægt, som assisterer en overfor bedrageriske e-firmaer.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at honorere betalingen af flere omgange.

Før folk handler på en shop på nettet kunne de på en vis måde tage stilling til virksomhedens handelsaftale, det er dog ofte en tidskrævende opgave.

Et alternativt forslag kunne derfor være at finde ud af om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en tryghed om at internet webshoppen efterlever dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren fra tid til anden overvåges af jurister som har meget erfaring med reglerne. Det giver dig lejlighed til at blive hjulpet, når du oplever problemer i forbindelse med din bestilling. Se mere.

Den mest letkøbte form for fragt

Trustpilot tilbyder dig en del anstændige genveje til at efterforske en række eksisterende køberes synspunkter og af den grund kan det være til hjælp, at du vurderer internet forhandlerens anmeldelser inden du bestiller.

Facebook frembringer ligeledes forholdsvis pæne genveje til at få indblik i netbutikkens popularitet. Foruden det ser vi mange netbutikker hvor det er muligt at ytre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

Websitet er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder sammen med en hel del webshops hvor vi annoncerer virksomhedernes varer, og opnår betaling ifald de besøgende vi sender videre fuldfører et køb.

Viden om tilbud og internet butikker ajourføres hyppigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for justeringer der potentielt er foretaget siden vi sidste gang opdaterede vores oplysninger.