7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse online butikker yder i øjeblikket en lang række forskellige leveringstyper. Det mest almindelige er for nærværende pakkeshoppen, så du selv kan hente bestillingen den dag der passer dig. Fragtformen er jo virkelig gnidningsløs, og ofte desuden den mindst kostelige mulighed for levering.

Du burde ligeledes prøve at få pakken bragt til dit hus eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er i regelen en kende dyrere, men til gengæld ultra praktisk. Den mest prisbevidste fragtform er dog at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du bor nær online virksomhedens lager.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være super afgørende ifald vi har behov for din ordre lige om lidt, så derfor er det i sandhed passende at man gransker den anslåede leveringsdato for det vedkommende produkt.

En lang række internet forhandlere annoncerer levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter, men vær vagtsom da det antager at bestillingen fuldbyrdes inden et fast klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produktet fikset inden logistikpersonalet tager hjem.

Den prisbilligste fragtmetode

Det er vældig let gængeligt for alle og enhver at lave prissammenligning fra flere online selskaber og herved har en lang række netbutikker været tvunget til at stampe udsalgspriserne på en række af deres produkter – til babyer og børn, og yderligere også til voksne – voldsomt, og endda nogle gange sikre gratis levering.

Det kan stadigvæk være fordelagtigt at studere flere butikker på nettet efter rabatkoder forinden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.

Man bør bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udbyder deres varer for en salgspris som anses for uhørt billig, så er det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte online forretning. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en regel, hvilket værner dig som køber overfor uærlige internet firmaer.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du overveje en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil afdrage pengene over en periode.

Inden folk handler på en e-shop bør man i virkeligheden gennemlæse forhandlerens handelsaftale, men det er bare ikke super spændende.

Et alternativt forslag kan derfor være at granske hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket ofte er et signal om at internet webshoppen overholder de danske love, og at internet firmaet en gang i mellem overværes af jurister som mestrer de gældende regler. Desuden tilbydes du mulighed for support, ifald du oplever problemer som følge af din shopping.

Dertil er det smart at køber er obs på de væsentligste bestemmelser der indvirker på købet, som eksempelvis hvilken returrettighed shoppen har. I den forbindelse er det ydermere relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bevidne ordren, hvad end man skal købe gave til en herre eller dame.

Undersøges af jurister der er meget bekendte med bestemmelserne på området

Trustpilot indebærer fuldt ud udmærkede genveje til at beskue en stor portion nuværende konsumenters meninger og derfor foreslår vi, at du sonderer online shoppens bedømmelser forud for at du handler.

Facebook tilbyder dig endvidere rigtig fine løsninger til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Tilmed er der mange netshops som tilbyder folk at tilkendegive en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes bør bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Dette website er finansieret af annoncer. Vi har samarbejder med flere internet varehuse derved at vi præsenterer virksomhedernes produkter, og opnår kommission når de brugere vi sender videre foretager en bestilling.

Anvisninger vedrørende varer og e-shops værnes om løbende, men vi kan ikke garantere imod rettelser der eventuelt er foretaget siden vi senest opdaterede vores oplysninger.