7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del online varehuse frembyder i dag et stort udvalg af leveringsløsninger. Den mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså ualmindeligt simpel, samt endda tilmed den mest letkøbte leveringsudgave.

Størstedelen af e-firmaer i Danmark tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på masser af produkter, men vær obs på at det er afhængig af at ordren indsendes før et nøjagtigt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Internethandel udfordrer detailhandlen

Det har vist sig at være særligt bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra diverse online varehuse og derfor har flere online varehuse været tvunget til at mindske priserne på produkterne – til børn, og ligeledes til mænd og kvinder – enormt, og endda nogle gange præstere levering uden beregning.

Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at checke nogle forretninger på nettet efter udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at få den mest attraktive pris.

Man skal dog være så påpasselig, at hvis en shop på nettet sælger varer til en pris som kan ses som ekstraordinært fordelagtig, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uægte e-butik. Betalinger med kort er dog omsluttet af Indsigelsesordningen, der forsvarer folk overfor bedrageriske webshops.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre regningen senere.

Før nogen bestiller i en internet handler kan man utvivlsomt gennemse webbutikkens regler, det er dog for det meste ikke særlig sjovt.

Et andet alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, hvilket skulle være et sympol på at online forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at e-shoppen jævnligt ses til af specialister som mestrer bestemmelserne på området. Det er en rigtig god lejlighed til hjælpende service, ifald du bliver udsat for problemer i forbindelse med din ordre.

Dertil støtter vi at kunden er påpasselig med de grundlæggende forhold der kan have betydning for transaktionen, til eksempel hvilken byttepolitik online virksomheden benytter. Her er det ydermere essesentielt, at man permanent opbevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bekræfte sin bestilling, uafhængig om man efterspørger produkter til en pige eller dreng.

Yderst bekvemt for alle og enhver at finde information om priser

Trustpilot yder immervæk uafhængige chancer for at gennemgå en række tidligere køberes ratings og af den grund tilrådes det, at du kigger på online shoppens ratings inden du placerer din ordre.

Facebook frembyder derudover altid habile løsninger til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi endda online varehuse i Danmark hvor det er muligt at ytre en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tillige burde benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Vores side finansieres af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med en række e-butikker eftersom vi præsenterer firmaernes produkter, og tager honorar når de personer vi sender videre gennemfører et køb.

Vejledning vedrørende produkter og shops på nettet i Danmark ajourføres ofte, men man kan ikke stille os ansvarlig for modifikationer der kan være implementeret siden vi sidst opdaterede vores data.