7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række e-firmaer tildeler til alt held alverdens leveringsmidler. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine nye varer den dag der passer dig. Løsningen er jo rigtig fremkommelig, og oftest derudover den mest betalelige fragtmulighed.

Du kan alternativt overveje at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver gerne en kende mere pebret, men på den anden side usædvanlig let gængelig. Den mest betalelige leveringstype er dog selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du er nær webshoppens hjemsted.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt central ifald du står og skal bruge varerne om et øjeblik, så herved er det tydeligvis meningsfuldt at vi ser leveringstiden på det vedkommende produkt.

Størstedelen af internet handler giver dag-til-dag levering på en masse varer, men husk at det er underforstået at ordren indsendes tidligere end et givent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få produkterne betjent forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online virksomheder byder på gratis levering, men oftest forudsætter det at der bestilles for en bestemt pris. Ellers må du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmåde, der typisk – ligegyldigt om du befinder sig nær Hørsholm, Solrød Strand eller Nivå – vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

Diverse forskellige muligheder for levering

Det er efterhånden virkelig nemt for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige firmaer på nettet og til gengæld har mange internet varehuse fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på mange af deres produkter – til børn, og ligeledes til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange byde på levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel være nyttigt at tjekke et par internet virksomheder i Danmark efter rabatkoder forud for at du køber, så man er sikker på at modtage den laveste pris.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at ifald en forhandler på nettet reklamerer produkter for en salgspris der virker utrolig attraktiv, så kunne det undertiden være en indikator for en bedragerisk online shop. Bestillinger med betalingskort er dog indbefattet af et reglement, som begunstiger en overfor bedrageriske webshops.

Inden nogen handler på en butik behøver man ideelt set læse webshoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt.

Et andet alternativ kan derfor være at kigge om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er et fingerpeg om at online shoppen forsvarer de gældende danske regler, samt at butikken løbende besigtiges af eksperter der har indsigt i vedtægterne på området. Det er en rigtig god lejlighed til assistance, for så vidt du møder dilemmaer i processen med din handel.

Desuden anbefaler vi at kunden er sat ind i de mest centrale vedtægter der kan have indflydelse på ordren, som eksempelvis den byttepolitik internet forhandleren kører med. Her er det ligeledes afgørende, at man permanent gemmer sin ordremail, så man altid kan påvise bestillingen, hvad end du er dame eller herre.

Leveringshastigheden er naturligvis ret så betydningsfuld

Trustpilot yder aldeles hæderlige chancer for at gennemstøve adskillige nuværende brugeres anmeldelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du studerer online shoppens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook forærer dig endvidere stort set fantastiske muligheder for at få en idé om e-forretningens pålidelighed. Foruden det ser vi faktisk e-handler hvor kunder kan skrive en omtale af købsoplevelsen, hvilket ydermere kan anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

Anvisninger vedrørende produkter og e-shops værnes om jævnligt, men vi kan desværre ikke garantere imod modifikationer der er blevet foretaget efter sidste opdatering af de viste oplysninger.