7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste e-butikker yder på nuværende tidspunkt diverse leveringsløsninger. En af de mest benyttede er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når det passer ind i din kalender. Metoden er altså særdeles ligetil, samt desuden tilmed den mindst kostelige leveringsmanér.

Antal dages levering er naturligvis yderst central forudsat vi står og skal bruge dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det helt essentielt at man kontrollerer leveringstidspunktet på den relevante vare.

En masse online varehuse annoncerer 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre, hvilket dog påkræver at bestillingen fuldbyrdes før et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet ud af døren før personalet får fri.

Indtil flere outlets på nettet præsterer fragt uden gebyr, men tit er det så præmissen at du køber for en fastsat pris. I øvrigt skulle du tage den prisbilligste fragtløsning, som mange gange – om du befinder sig i Odense, Brønderslev eller Nivå – er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

Leveringstiden er naturligvis særligt bestemmende

Det er jo efterhånden virkelig fleksibelt for alle at finde de laveste priser i blandt diverse online forretninger og til gengæld har flere internet varehuse været tvunget til at formindske priserne på produkterne – til juniorer, og tillige også til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange yde fragt uden betaling.

Men det kan immervæk vise sig lukrativt at granske nogle enkelte online shops efter rabatkoder inden du handler, sådan at man er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.

Man må blot være opmærksom på, at ifald en shop reklamerer et produkt til en salgspris der virker umådelig billig, er det i nogle tilfælde være en indikator for en fup e-forhandler. Betalinger med kort er imidlertid dækket ind under en bestemmelse, hvilket dækker dig som køber imod uægte online outlets.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil dække pengene senere.

Forud for at nogen køber i en e-handler bør man sådan set have øje for shoppens betingelser, men det er i reglen ikke særlig spændende.

Et andet alternativ er at bemærke om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at internet webshoppen understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden undertiden besigtiges af jurister som forstår lovgivningen. Desuden får du lejlighed til at få assistance, når du møder besvær i processen med din bestilling. Her er et link til mere viden.

Nogle få online forretninger garanterer gratis fragt

Trustpilot resulterer i ret så ærlige løsninger til at iagttage en række eksisterende køberes meninger og herved tilråder vi, at du eftergår webbutikkens bedømmelser inden du shopper.

Facebook præsterer på samme måde relativt nyttige chancer for at få indblik i internet shoppens popularitet. Foruden det er der faktisk forretninger på nettet hvor det er muligt at give en bedømmelse af ordreforløbet, som på samme måde burde bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Dette website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi arbejder sammen med en gruppe e-forhandlere da vi publicerer virksomhedernes tilbud, og indtjener godtgørelse når den besøgende vi sender videre foretager en ordre.

Vejledning om tilbud og internet handler understøttes løbende, men det er umuligt for os at give garantier imod justeringer der er realiseret siden sidste opdatering af websitets informationer.