7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet virksomheder udlover heldigvis alverdens muligheder for levering. En der er meget populær er lige nu pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren præcis når det passer dig. Denne er jo meget smart, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte fragtform.

Du kan på samme måde vælge at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig til tider en tak mindre prisbillig, men lige så vel usædvanlig overkommelig. Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig selv at hente varerne, som desværre beroer på at du befinder dig nærved e-handlens hjemsted.

Fragtperioden er jo virkelig afgørende om du absolut skal bruge varerne om kort tid, og af den grund er det relativt vigtigt at man finder det estimerede leveringstidspunkt ved det pågældende produkt.

Temmelig mange online butikker giver løfte om 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at du når at bestille tidligere end et fastslået tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt distribueret forinden medarbejderne holder fyraften.

Enkelte netshops præsterer fri fragt, men ofte kræves det at man indkøber for en konkret sum. Derudover bør du udse dig den billigste fragtform, som mange gange – ligegyldigt om du opholder sig i Køge, Farum eller Ringkøbing – vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted.

Et tegn på at online butikken retter sig efter de officielle danske regler

Det er i dag ultra let gængeligt for enhver at vurdere prisniveauet i blandt flere online virksomheder og altså har flere firmaer på nettet ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, og samtidig til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange byde på gebyrfri levering.

Trods dette kan det immervæk vise sig fordelagtigt at udforske indtil flere e-shops efter rabatkoder før du bestiller, så man er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale omkostningerne over flere uger.

Før folk køber hos en online butik bør de principielt få overblik over netshoppens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende.

En anden løsning kunne måske være at se hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være et billede på at online webshoppen efterkommer dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren løbende evalueres af fagfolk der har megen viden om de gældende regulativer. Dette er desuden din lejlighed til støtte, ifald du forvoldes vanskeligheder med din ordre. Find mere information ved at klikke her.

Visse internet shops byder på fri fragt

Trustpilot medfører adskillige udmærkede genveje til at inspicere en længere række eksisterende kunders reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du ser nærmere på e-handlens kritik forud for at du placerer din ordre.

Facebook byder på tillige fuldstændig gunstige muligheder for at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed. Herinde ser vi endda online webshops hvor det er muligt at notere en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Vores website er finansieret af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med nogle forskellige netbutikker derved at vi formidler firmaernes produkter, og får godtgørelse under forudsætning af at en bruger fra vores website realiserer et køb.