7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af internet forretninger frembyder til alt held et bredt udvalg af leveringsmetoder. Det mest populære er lige nu at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig yderst problemfri, samt typisk tillige den prisbilligste leveringsform.

Du burde på samme måde forsøge at vælge afsending til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er af og til en smule mere bekostelig, men til gengæld i høj grad bekvem. Den mindst kostelige løsning er uden tvivl selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du er nærved internet forretningens hjemsted.

Fragttiden er jo særligt bestemmende om vi mangler produktet omgående, og med det formål er det selvfølgelig vigtigt at du studerer det forventede leveringstidspunkt ved den vedkommende vare.

Temmelig mange internet foretagender annoncerer levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre, hvilket stiller krav om at bestillingen gennemføres forud for et bestemt tidspunkt, således at de kan nå at få varen afsendt forud for at lagerpersonalet får fri.

Nogle enkelte shops på nettet byder på fri fragt, men undertiden påkræves det at du bestiller for en konkret sum. Ellers må man tage den mest letkøbte leveringsudgave, der gerne – uafhængig om du bor i Herning, Nykøbing Falster eller Sorø – vil blive at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

Virkelig smart for enhver at finde information om priser

Det er jo efterhånden yderst fremkommeligt for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på forskellige internet foretagender på www.loopii.dk og af den grund har utallige internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at tvinge salgsværdien på en række af deres varer – til børn, og endvidere også til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk være gunstigt at undersøge nogle forskellige e-forretninger efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris.

Man bør trods alt være årvågen med, at ifald en internet handler forhandler deres produkter til en salgspris som kan ses som besynderligt billig, så kan det i nogle tilfælde være en varsel om en snydagtig e-forretning. Kortbestillinger er imidlertid indbefattet af en forordning, der begunstiger dig som kunde overfor falske internet butikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil dække beløbet i flere bidder.

Før nogen shopper i en e-forhandler bør man for at være sikker få overblik over e-shoppens handelsbetingelser, men det er naturligvis en omfattende opgave.

En anden løsning kunne måske være at se om e-handlen er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være et kendetegn for at online firmaet retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at internet shoppen nu og da ses til af jurister som mestrer reglerne. Desuden tilbydes du lejlighed til støtte, hvis du møder vanskeligheder som følge af din ordre.

Tilsvarende rekommanderer vi at køber er vaks omkring de mest essentielle bestemmelser der indvirker på købet, som for eksempel den returret netshoppen benytter. Her er det tilmed vigtigt, at man når som helst bevarer ens faktura e-mail, således man senere kan dokumentere sin shopping, uafhængig om du leder efter en vare til en voksen eller et barn.

Se om internet forhandleren er e-mærket medlem

Trustpilot fremskaffer nogenlunde tiltalende chancer for at dechifrere ret mange øvrige kunders iagttagelser og derved støtter vi, at du gennemgår webshoppens omtaler inden du færdiggør din shopping.

Facebook fører til på samme måde relativt pæne metoder til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. I øvrigt ses faktisk internet foretagender hvor man kan udforme en kritik af ordreforløbet, hvilket tillige burde tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Websitet er reklamefinansieret. Vi hjælper diverse outlets på nettet i Danmark og promoverer deres tilbud, og får betaling om du realiserer en transaktion.