7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af online forhandlere foreslår nu til dags en række forskellige leveringsmetoder. Den mest moderne er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig ultra problemfri, og mange gange også den billigste leveringsmodel.

Du bør endvidere påtænke at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Leveringsformen er for det meste en lille smule mindre prisbillig, men tillige særdeles gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du lever tæt på netshoppens tilholdssted.

Adskillige shops på nettet tilbyder dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter, men vær obs på at det betinges af at der bestilles før et bestemt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få de nye varer afsted forinden de lageransatte tager hjem.

Nogle enkelte firmaer på nettet garanterer levering uden gebyr, men undertiden kun ifald du bestiller for et konkret beløb. Derudover skulle du snuppe den mest letkøbte leveringsmodel, der tit – hvad end man er tæt på Roskilde, Hobro eller Fredensborg – er at få kørt ordren til en pakkeshop.

Bemærk om internet virksomheden er verificeret af e-mærket

Det er jo efterhånden særligt overkommeligt for os alle at finde de laveste priser hos diverse internet shops og med det motiv har flertallet af online varehuse fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på produkterne – til babyer og børn, og tillige også til kvinder og mænd – markant, og endda nogle gange præstere fragt uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at kontrollere diverse netbutikker efter rabatkoder forud for at du køber, så man er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris.

Du må imidlertid huske på, at når en netshop afhænder bedst i test varer til salg for en pris der kan virke himmelråbende billig, burde det tit være et symbol på en fup internet handler. Kortbestillinger er trods alt omsluttet af en anordning, der redder kunden overfor snydagtige online selskaber.

Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Alternativt kan du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre regningen over en længere periode.

Før nogen handler i en e-forretning burde de altid studere deres regler, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant.

Alternativet kunne derfor være at se nærmere på om online webshoppen er e-mærket medlem, siden det typisk er en sikring om at netbutikken lever op til de opstillede regler, foruden at webshoppen rutinemæssigt kontrolleres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Dette er desuden din mulighed for støtte, hvis du forvoldes problemer som følge af din shopping.

Undersøg hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem

Trustpilot fremskaffer i højeste grad anstændige chancer for at kontrollere ganske mange andre kunders oplevelser og derfor stiller vi forslag om, at du evaluerer online forhandlerens vurderinger før du bestiller.

Facebook tilbyder på samme måde egentlig nyttige muligheder for at få indsigt i webbutikkens popularitet. Tilmed ser vi nogle internet foretagender som tilbyder folk at tilkendegive en kritik af virksomhedens service, som på samme måde bør bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret af reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med en samling af e-shops da vi annoncerer virksomhedernes produkter, og får kommission såfremt de besøgende vi sender videre gennemfører en handel.

Data angående produkter og netshops opretholdes rutinemæssigt, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der muligvis er implementeret siden seneste opdatering af hjemmesidens data.