7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række internet firmaer foreslår nu et bredt udvalg af fragttyper. En af de mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne når du har lyst. Metoden er nemlig yderst ukompliceret, og ofte tilmed den prisbilligste type af levering.

Du kan lige så vel planlægge at få produkterne leveret til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er som oftest en tand mere omkostningsfuld, men endvidere ret så fremkommelig. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens hjemsted.

Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst væsentlig ifald du behøver varen om få sekunder, så i det øjemed er det nemlig klogt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt på den vedkommende vare.

Størstedelen af e-shops annoncerer levering efter en enkelt hverdag på en række produkter, men vær på vagt da det kræver at der bestilles forud for et bestemt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ud af døren inden medarbejderne holder fyraften.

Enkelte online forretninger garanterer fragt uden omkostninger, men undertiden forudsætter det at man handler for en bestemt sum. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde – om man bor ved Køge, Aabenraa eller Faaborg – vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Ret så fleksibelt for os alle at finde de bedste priser

Det er jo efterhånden meget uproblematisk for os alle at analysere priser på flere internet shops på www.proconsumer.dk og af den grund har massevis af netbutikker været tvunget til at nedskære prisniveauet på mange af deres varer – til drenge og piger, og samtidig også til voksne – markant, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Men det kan ikke desto mindre vise sig lønnende at undersøge visse e-forretninger efter udsalg inden du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris.

Føres tilsyn med af specialister der er meget bekendte med reglementet på området

Forinden folk køber hos en online webshop kan man helt sikkert gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke særlig morsomt.

Et andet alternativ er at undersøge hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, siden det bør være en garanti for at online forretningen imødekommer dansk lovgivning, samt at hjemmesiden nu og da besøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Desuden tilbydes du chance for en hjælpende hånd, for så vidt du oplever problemstillinger som følge af din handel.

Det er smart at du evaluerer e-firmaets omtaler

Trustpilot indebærer visse fortræffelige muligheder for at bese diverse aktuelle konsumenters betragtninger og herved er det godt, at du sonderer e-forhandlerens anmeldelser forud for at du placerer din ordre.

Facebook frembringer ligeledes absolut ærlige løsninger til at få indblik i e-firmaets kundetilfredshed. Desuden er der nogle online virksomheder som tilbyder folk at sammensætte en kritik af deres køb, hvilket også bør anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er annoncefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med en hel del forretninger på nettet idet vi præsenterer virksomhedernes produkter, og indtjener betaling ifald den person vi sender videre fuldfører et indkøb.