7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange internet handler tilbyder i øjeblikket en række forskellige leveringstyper. En der er meget almindelig er nu til dags pakkeshops, som gør at du kan hente din ordre den dag der passer dig. Den er nemlig virkelig ligetil, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste type af levering.

Du burde omvendt påtænke at bestille pakken til levering til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Denne er almindeligvis et hak mere pebret, men ydermere særdeles smertefri. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som desværre forudsætter at du bor nærved netbutikkens bopæl.

Leveringstidspunktet er jo virkelig bestemmende hvis man står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og herved er det nemlig væsentligt at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på det aktuelle produkt.

En stor portion online virksomheder garanterer levering på næstkommende hverdag på en række varenumre, men det beroer på at ordren indsendes forinden et konkret tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne ordnet inden logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere internet handler yder levering uden gebyr, men ofte stiller det krav om at der aftages for en fastsat pris. Ellers skal man overveje den prisbilligste fragtløsning, der mange gange – om man er i Viborg, Nørresundby eller Fredensborg – vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

Nogle internet varehuse tilbyder gratis fragt

Det er i dag ret nemt for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere online selskaber hos webpol3.dk og så har mange firmaer på nettet fundet det nødvendigt at formindske priserne på en række af deres produkter – til børn, og ligeledes til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange sikre fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre blive lukrativt at efterprøve nogle enkelte online webshops efter rabat før du handler, sådan at man er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.

Du bør trods alt være obs på, at hvis en internet handler forhandler bedst i test varer for en udsalgspris som er ubegribelig god, så kan det tit være et symbol på en fup webbutik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en ordning, der sikrer os overfor uoprigtige internet shops.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil betale beløbet over flere uger.

Et signal om at online firmaet respekterer de officielle danske regler

Forinden folk bestiller i en online shop kan man utvivlsomt tyde e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog bare et omfattende projekt.

Et alternativt forslag er at kontrollere hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være en erklæring om at internet firmaet opretholder de danske regler, samt at internet firmaet hyppigt revideres af specialister som har nøje kendskab til vilkårene. Derudover tilbydes du anledning til støtte, hvis du bliver udsat for besvær med din shopping.

Dertil støtter vi at du er vidende om de mest relevante retningslinjer der kan have indvirkning på handlen, fx den ombytningsrettighed forretningen har. I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan bevidne ordren, hvad end du skal købe gave til en voksen eller et barn.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særdeles væsentlig

Trustpilot fremskaffer fuldt ud hensigtsmæssige løsninger til at blive klogere på en lang række forhenværende brugeres synspunkter og på grund af dette er det at foretrække, at du kigger på online forhandlerens anmeldelser inden du køber.

Facebook frembyder derudover ret værdifulde metoder til at få indblik i webshoppens kundefokus. Foruden det ses endda internet selskaber som gør det muligt at nedfælde en bedømmelse af deres køb, som desuden kan anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside finansieres af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med forskellige internet outlets hvori vi annoncerer forretningernes produkter, og høster godtgørelse for så vidt den person vi sender videre laver en ordre.

Fakta vedrørende tilbud og e-forhandlere opdateres hele tiden, men vi kan ikke garantere imod forandringer der muligvis er foretaget siden vi nyligst opdaterede websitets data.