7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af e-butikker tildeler nu til dags en række forskellige leveringstyper. Et hit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig virkelig smertefri, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige form for fragt.

Du bør lige så vel planlægge at bestille levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt en sjat mere pebret, men ligeledes ret enkel. Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du bor nærved internet forhandlerens hjemsted.

Leveringstidspunktet er yderst afgørende ifald man skal bruge ordren nu og her, og af den grund er det altså centralt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for det vedkommende produkt.

De fleste online varehuse frembyder 1 dags levering på massevis af varenumre, men vær vagtsom da det er forudsat at bestillingen laves forud for et besluttet tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne betjent forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

Enkelte forretninger på nettet præsterer gebyrfri levering, men i mange tilfælde forudsætter det at du handler for en konkret sum. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest letkøbte fragtmulighed, der oftest – hvad end du befinder sig nær Aalborg, Sønderborg eller Sæby – vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted.

En hel del online forretninger yder gebyrfri levering

Det er temmelig enkelt for internetbrugere at prissammenligne på tværs af internet webshops og ergo har flertallet af e-forhandlere fundet det nødvendigt at nedbringe salgsværdien på deres varer – til babyer og børn, og tillige også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden beregning.

Derfor kan det trods alt vise sig nyttigt at eftergå nogle få shops på nettet efter tilbud før du handler, sådan at du er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.

Man bør ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en e-shop tilbyder varer til en pris der er besynderligt gunstig, så kunne det ofte være et faresignal om en falsk e-butik. Køb med betalingskort er trods alt omsluttet af en anordning, hvilket værner en overfor uægte internet virksomheder.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du udnytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene af flere omgange.

Inden nogen bestiller i en internet handler behøver de egentlig kigge på shoppens handelsvilkår, det er dog typisk et omfattende projekt.

En nem løsning kunne derfor være at efterse om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er en garanti for at internet shoppen tilslutter sig de opstillede regler, foruden at internet webshoppen en gang i mellem revideres af eksperter der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du oplever udfordringer i forbindelse med din bestilling.

Yderligere foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante retningslinjer der har betydning for ordren, eksempelvis hvilken returrettighed webshoppen bruger. I relation til det er det ydermere afgørende, at man stadig sikrer sin faktura, så man altid vil kunne dokumentere ordren, uden hensyn til om du er på udkig efter et produkt til en kvinde eller mand.

Bemærk hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen

Trustpilot frembyder en lang række passende løsninger til at gennemsøge mange andre brugeres synspunkter og derfor går vi ind for, at du efterforsker online webshoppens ratings inden du placerer din ordre.

Facebook fører til tillige evigt sikre løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed. Desuden er der faktisk internet virksomheder hvor det er muligt at skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, som ligeledes burde bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Oplysninger angående varer og internet outlets ajourføres fra tid til anden, men der gives ikke garantier imod korrektioner der måtte være implementeret siden vi senest opdaterede sidens data.